29 November 2017

Wereldpremičre nieuwe Jeep® Wrangler

Jeep, uitvinder van de SUV, heeft de nieuwe generatie van de iconische Wrangler onthuld op de Los Angeles Auto Show. De nieuwe Wrangler levert de best denkbare terreinvaardigheden, een modern design dat trouw is aan het origineel, geavanceerde en brandstofefficiënte aandrijflijnen en meer mogelijkheden op gebied van open rijden. Bovendien was de meest capabele SUV ooit nog niet eerder zo royaal uitgerust met veiligheidssystemen en geavanceerde technologie. De nieuwe Jeep Wrangler wordt vierde kwartaal 2018 bij de Nederlandse Jeep dealer verwacht.

Los Angeles/ Lijnden, 29 november 2017

De nieuwe Jeep Wrangler debuteert vandaag tijdens de Los Angeles Auto Show. Het unieke Wrangler-design is direct herkenbaar aan de zevenslots grille, iconische ronde koplampen en vierkante achterlichten. Verder is de aerodynamica verbeterd en kan de voorruit - speciaal voor de offroad puristen - naar beneden.

Jeep - en met name de Wrangler - heeft zijn reputatie hoog te houden op gebied van offroad rijden. De nieuwe 'Jeep der Jeeps' is onder meer uitgerust met twee geavanceerde 4x4-systemen, nieuwe 'Selec-Trac' met tussenbak voor hoge en lage gearing én permanente vierwielaandrijving, 'Tru-Lock' met elektrische voor- en achterasvergrendeling, 'Trac-Lock' met gelimiteerd slipdifferentieel en elektronisch los te koppelen stabilisatorstang.

De nieuwe Jeep Wrangler is meer dan ooit uitgerust met geavanceerde technologie en biedt drie nieuwe Uconnect systemen (5-, 7- en 8.4-inch NAV) met communicatie-, entertainment- en navigatiefuncties. De vierde generatie Uconnect maakt gebruik van LED-technologie, touchscreens met pinch-to-zoom functie, Apple Carplay en Android Auto. Veiligheid stond voorop in de ontwikkeling van de nieuwe Jeep Wrangler die meer dan 75 actieve en passieve veiligheidsfuncties biedt.

In Noord-Amerika is de nieuwe Jeep Wrangler leverbaar met een compleet nieuw motoraanbod, waaronder de 2.0 turboviercilinder benzine en 3.0 EcoDiesel V6 die wordt gekoppeld aan een nieuwe 8-traps automatische transmissie. Meer informatie over de nieuwe Jeep Wrangler met Europese specificaties wordt volgend jaar vrijgegeven. De nieuwe Jeep Wrangler wordt vierde kwartaal 2018 bij de Nederlandse Jeep dealer verwacht.

 

----------------------------------------EINDE BERICHT-------------------------------------------

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) is de op 7 na grootste autofabrikant ter wereld. De groep ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt auto's, bedrijfswagens, onderdelen en productiesystemen wereldwijd. Het opereert met de merken Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Ram, Maserati, SRT (race divisie toegewijd aan high performance auto's) en Mopar (aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen). Ook behoren Comau (productierobots), Magneti Marelli (elektronica) en Teksid (ijzer en aluminium onderdelen) tot FCA. FCA levert ook financieringen, lease- en huurdiensten door middel van dochterondernemingen, joint ventures en overeenkomsten met gespecialiseerde finance operators. FCA bevindt zich in 40 landen wereldwijd en onderhoudt commerciële klantrelaties in meer dan 140 landen. In 2016 verkocht FCA ruim 4,7 miljoen voertuigen. FCA is beursgenoteerd op de New York Stock Exchange ("FCAU") en de Milan Stock Exchange ("FCA").

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Toine Damo                                                                                           
Public Relations Officer                                                                        

Tel: 020 3421 864                                                                  
Mob: 06 2958 4772                                                                                

Email: toine.damo@fcagroup.com                                                       
www.fcagroup.com
www.jeeppress-europe.nl

 

 

laatste video's

geavanceerd zoeken

Zoek...

Van
Aan
Zoek

Afbeeldingen


Download

Gerelateerde afbeeldingen


Bijlagen