09 April 2018

PSV kiest voor Alfa Romeo

PSV kiest voor Alfa Romeo

Alfa Romeo wordt voor minimaal drie jaar Official Sponsor van PSV. PSV-spelers en medewerkers rijden vanaf komend seizoen in een Alfa Romeo.

 

Eindhoven/Lijnden, 9 april 2018

Alfa Romeo wordt voor minimaal drie jaar Official Sponsor van PSV. PSV-spelers en medewerkers rijden vanaf komend seizoen in een Alfa Romeo. Er worden negentig auto's geleverd.

De komst van Alfa Romeo is een samenwerking tussen PSV en de Driessen Autogroep, een officiële vertegenwoordiger van Alfa Romeo in Nederland. Het Eindhovense bedrijf is een grote speler in de nationale autobranche en al tientallen jaren aan PSV verbonden. "Alfa Romeo staat voor stijl, passie en sportiviteit; 'il cuore sportivo'. Dat sluit fantastisch aan bij PSV", aldus François Driessen, eigenaar van de Driessen Autogroep.

Commercieel directeur van PSV Frans Janssen deelt de mening van François Driessen: "Bij voetbal en auto's draait het voor velen om emotie. De gevoelens die Alfa Romeo en PSV oproepen liggen in dezelfde lijn. Een A-merk van internationale allure en daarmee een waardige opvolger van Mercedes-Benz".

Alfa Romeo is in het topvoetbal een bekende autopartner. Onder andere de spelers van Atlético Madrid, Valencia en Real Betis rijden momenteel auto's van het Italiaanse merk.

Al ruim 100 jaar staat Alfa Romeo garant voor onderscheidend Italiaans design, state-of-the-art motoren, perfecte gewichtsverdeling en unieke technische oplossingen. Een Alfa Romeo wordt geboren uit het perfecte samenspel van erfgoed, snelheid en schoonheid waarbij de bestuurder centraal staat. De directe besturing, responsieve acceleratie, het soepele schakelen en de krachtige remmen verzekeren een sportieve rijervaring en optimaal rijplezier.

"Dat een topclub als PSV voor Alfa Romeo kiest, zegt misschien wel meer dan de verkoopstijging van de laatste jaren. Het bewijst de populariteit van Alfa en bevestigt waar wij als merk voor staan, namelijk sportiviteit en kwaliteit. We zijn enorm blij met deze samenwerking en zien het als een bekrachtiging dat Alfa Romeo een topspeler is." Aldus Hans van der Plas, Director Fleet & Business Sales bij Alfa Romeo-importeur FCA Netherlands B.V..

 

----------------------------------------EINDE BERICHT-------------------------------------------

 

Noot voor de redactie: 

fotobijschrift: Jorrit Hendrix (links) bij de Alfa Romeo Stelvio en Hirving Lozano (rechts) bij de Alfa Romeo Giulia. 

Over de Driessen Autogroep
De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automobielsector. Als één van de grotere auto-ondernemingen in Zuid-Nederland en behorend tot de top twintig grootste landelijke autoconcerns, met ruim 350 medewerkers in dienst, vertegenwoordigt de Driessen Autogroep tien officiële dealervestigingen en verschillende universele diensten zoals o.a. het erkende schadeherstelbedrijf ' Driessen Autoschade' en de universele leasemaatschappij 'Driessen Autolease'. Tevens behoort het  'Driessen Mobiliteit Center ' met diensten als Autoverhuur en Professionele autoreiniging tot de groep. De Driessen Autogroep verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's en occasions als ook het onderhoud en de reparatie van auto's.

 

Niet voor publicatie:

Voor meer informatie over De Driessen Autogroep kunt u contact opnemen met François Driessen: 
M: + 31 (0)629081472
E: f.driessen@driessenautogroep.nl 
W: www.driessenautogroep.nl

 voor meer informatie over Alfa Romeo kunt u contact opnemen met Mirco Rácz:
M: +31 (0)6 52000188
E: mirco.racz@fcagroup.com
W: www.alfaromeopress.nl

 

 

 

laatste video's

geavanceerd zoeken

Zoek...

Van
Aan
Zoek

Afbeeldingen


Download

Bijlagen