02 Februari 2018

Nieuwe Jeep Wrangler te zien tijdens Camp Jeep®

De vijfde editie van Camp Jeep vindt plaats op 14 en 15 juli 2018. De locatie is nog even geheim. Het grootste evenement van Jeep Owners Group (JOG) staat in het teken van avontuur, vrijheid en openluchtactiviteiten. Tijdens Camp Jeep wordt bovendien veel 4x4 gereden, waaronder ook onder de professionele begeleiding van Jeep Academy, de eigen rijschool van Jeep.
Jeep, uitvinder van de SUV, brengt de nieuwe generatie van de iconische Wrangler mee naar Camp Jeep. De nieuwe Wrangler levert de best denkbare terreinvaardigheden, een modern design dat trouw is aan het origineel, geavanceerde en brandstofefficiënte aandrijflijnen en meer mogelijkheden op gebied van open rijden. De nieuwe Jeep Wrangler wordt vierde kwartaal 2018 bij de Nederlandse Jeep dealer verwacht.

Rechts op deze pagina onder 'Bijlagen' treft u het volledige Engelstalige document aan.

----------------------------------------EINDE BERICHT-------------------------------------------


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) is de op 7 na grootste autofabrikant ter wereld. In 2016 verkocht FCA ruim 4,7 miljoen voertuigen. De groep ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt auto's, bedrijfswagens, onderdelen en productiesystemen wereldwijd. FCA bevindt zich in 40 landen, heeft 162 productiefaciliteiten, 87 R&D centers, dealers en importeurs in meer dan 150 landen. Het opereert met de merken Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Ram, Maserati, SRT (race divisie toegewijd aan high performance auto's) en Mopar (aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen). Ook behoren Comau (productierobots), Magneti Marelli (elektronica) en Teksid (ijzer en aluminium onderdelen) tot FCA. FCA levert ook financieringen, lease- en huurdiensten door middel van dochterondernemingen, joint ventures en overeenkomsten met gespecialiseerde finance operators. FCA is beursgenoteerd op de New York Stock Exchange ("FCAU") en de Milan Stock Exchange ("FCA").

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Toine Damo                                                                                           
Public Relations Officer                                                                        

Tel: 020 3421 864                                                                 
Mob: 06 2958 4772                                                                                

Email: toine.damo@fcagroup.com
www.fcagroup.com
www.jeeppress-europe.nl

 

 

 

 

laatste video's

geavanceerd zoeken

Zoek...

Van
Aan
Zoek

Afbeeldingen


Download

Gerelateerde afbeeldingen


Bijlagen