06 September 2017

Nieuwe Jeep® Compass behaalt maximale 5 sterren Euro NCAP

De nieuwe Compass heeft de prestigieuze score van vijf sterren Euro NCAP behaald. Op alle onderdelen, waaronder bescherming volwassenen, kinderen en voetgangers en rijassistentie veiligheidssystemen. De nieuwe en veilige Compass staat nu bij de Jeep dealer vanaf € 30.990.

Het behaalde resultaat van de maximale vijf sterren toont aan hoe veilig de Jeep Compass is, want Euro NCAP scherpt zijn veiligheidseisen voortdurend aan. De nieuwe compacte SUV combineert legendarische off-road capaciteiten met gebruiksvriendelijke technologie en een volledig aanbod op gebied van rijassistentie systemen.

De Jeep Compass biedt meer dan 70 beschikbare actieve en passieve veiligheidsfuncties. Tijdens de ontwikkeling van de Jeep Compass stond de veiligheid van de bestuurder en passagiers voorop. Zowel 'Forward Collision Warning-Plus' als de 'Lane Sence Departure Warning-Plus' wordt standaard aangeboden. Verder zijn 'Blind-spot Monitoring', 'Rear Cross Path Detection', 'ParkView Rear Backup Camera', 'Fully Automated Parallel' en 'Perpendicular' parkeerhulpsysteem, 'Adaptive Cruise Control', 'Electric Stability Control' met electronic roll mitigation en zes airbags beschikbaar. De Jeep Compass beschikt over frontale airbags voor bestuurder en passagier voorin, gordijnairbags voor alle rijen en zijairbags voor de voorste stoelen. Als extra beveiliging heeft de Jeep Compass een 'veiligheidskooi' constructie die bestaat uit meer dan 65% gehard staal.

De nieuwe en veilige Compass staat nu bij de Jeep dealer vanaf € 30.990.

----------------------------------------EINDE BERICHT-------------------------------------------

Noot voor de redactie:

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) is de op 7 na grootste autofabrikant ter wereld. De groep ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt auto's, bedrijfswagens, onderdelen en productiesystemen wereldwijd. Het opereert met de merken Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Ram, Maserati, SRT (race divisie toegewijd aan high performance auto's) en Mopar (aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen). Ook behoren Comau (productierobots), Magneti Marelli (elektronica) en Teksid (ijzer en aluminium onderdelen) tot FCA. FCA levert ook financieringen, lease- en huurdiensten door middel van dochterondernemingen, joint ventures en overeenkomsten met gespecialiseerde finance operators. FCA bevindt zich in 40 landen wereldwijd en onderhoudt commerciële klantrelaties in meer dan 140 landen. In 2016 verkocht FCA ruim 4,7 miljoen voertuigen. FCA is beursgenoteerd op de New York Stock Exchange ("FCAU") en de Milan Stock Exchange ("FCA").

Niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Toine Damo                                                                                          
Public Relations Officer                                                                     

Tel: 020 3421 864                                                                              
Mob: 06 2958 4772                                                                           

Email: toine.damo@fcagroup.com                                                  
www.fcagroup.com
www.jeeppress-europe.nl

 

laatste video's

geavanceerd zoeken

Zoek...

Van
Aan
Zoek

Afbeeldingen


Download

Gerelateerde afbeeldingen


Bijlagen