Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

23 feb. 2015

Jeep Wrangler X Edition: iconisch en origineel

De Jeep Wrangler X Edition-modellen combineren terreinvaardigheid met urban uitstraling. In maart komt hij in Nederland beschikbaar.

Jeep Wrangler X Edition: iconisch en origineel

 

  • De Jeep Wrangler X Edition-modellen combineren terreinvaardigheid met urban uitstraling.

  • Personalisatie past in het DNA van de Wrangler. De afgelopen vier jaar werden acht gelimiteerde modellen geïntroduceerd.

  • Beschikbaar in twee- en vierdeurs uitvoeringen met twee krachtbronnen (2.8 turbodieselmotor met 200 pk en 3.6 V6 benzinemotor met 284 pk), die beide gekoppeld worden aan de vijftraps automatische transmissie.

  • Standaarduitrusting omvat o.a. een driedelige hardtop in carrosseriekleur, de 'Freedom Top'.

  • De Jeep Wrangler X Edition staat vanaf € 80.230 bij de Nederlandse Jeep dealer.


    Jeep introduceert een bijzondere versie van de Wrangler: de Jeep Wrangler X Edition. De iconische off-roader diende de afgelopen vier jaar vaker als basis voor meerdere limited editions. Stuk voor stuk onderscheidende interpretaties: 70th Anniversary Edition (2011), Arctic (2012),  Mountain(2012), Black Edition (2012), Moab (2013), "Rubicon 10th Anniversary Edition" (2013), Polar (2014) en Rubicon X (2014).
    De Wrangler X Edition is gebaseerd op de Wrangler Sahara-versie, maar is uitgerust met extra stijlelementen zoals de grille in carrosseriekleur met zwarte hoogglans sleuven, 'powerdome' motorkap met dubbele luchtroosters, 18-inch zwarte velgen en zwarte tankklep van Mopar. Daarbij is de nieuwe Wrangler X Edition beschikbaar met de verwijderbare, driedelige hardtop in carrosseriekleur: de Freedom Top. Hiermee is het plezier van open rijden mogelijk in 4x4.

     

    Het onderscheidende interieur bestaat uit onder andere met zwart leder beklede stoelen voorzien van lichtgrijze accenten, gepolijste witte keramische inzetstukken op de handgreep voor de passagier en ventilatieroosters op dashboard en console. Het comfort is voor alle inzittenden verzekerd dankzij een uitgebreide standaarduitrusting die onder meer bestaat uit climate control, een met leder bekleed stuurwiel met audio bedieningstoetsen, verwarmde voorstoelen, multimedia-entertainment en UConnectTM GPS satelliet-navigatiesysteem met 6,5-inch touchscreen, 40 GB harde schijf, USB-poort, AUX-ingang en een dvd-speler. Verder worden de legendarische off-road capaciteiten van de Wrangler bewerkstelligd door het 'part-time two-speed Command-Trac NV241 'shift-on-the-fly' 4x4-aandrijfsysteem met 2,72:1 lage gearing versnellingsbakverhouding.

     

    De Jeep Wrangler X Edition is er in twee- en vierdeurs uitvoeringen en in vier kleurstellingen: Bright White, Black, Firecracker Red en BajaYellow. In maart komt hij in Nederland beschikbaar. Verder is er bij de Wrangler X Edition keuze uit twee krachtbronnen (2.8 turbodieselmotor met 200 pk en 3.6 V6 benzinemotor met 284 pk), die beide gekoppeld worden aan de vijftraps automatische transmissie. De prijslijst begint bij     € 80.230,- voor de Wrangler en € 91.990,- voor de Wrangler Unlimited.

 

 

 

 

 

 

Andere inhoud

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN