09 September 2017

Jeep® sponsor van 2017 'Rolling Stones – No Filter' Europese tour

Jeep® sponsor van 2017 'Rolling Stones - No Filter' Europese tour

Twee culturele iconen slaan voor de tweede keer de handen ineen. Jeep® is de officiële sponsor van de Europese tour van de Rolling Stones.

Turijn/Lijnden, 9 september  juni 2017

Voor de tweede keer achter elkaar slaan de Rolling Stones en Jeep handen ineen. Vanaf vandaag tot en met 25 oktober straalt de Jeep Compass op een speciaal podium tijdens de Europese 'No Filter' Tour van de Rolling Stones. Ook in 2014 was Jeep de officiële sponsor van de legendarische band.

De nieuwe tour gaat langs 14 verschillende podia. Unieke toevoeging aan het concert is dat Stones en Jeep fans hun zangkwaliteiten kunnen beproeven door mee te zingen met een opgenomen muzikaal nummer van de Rolling Stones. Door de speakers van een Jeep Compass  is vervolgens de kwaliteit van de zanger of zangeres mee te luisteren. De meest getalenteerde valt in de prijzen en mag zelfs zijn of haar handtekening plaatsen op het 'backstage board'.

 

 

----------------------------------------EINDE BERICHT-------------------------------------------

 

Noot voor de redactie:

 

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) is de op 7 na grootste autofabrikant ter wereld. De groep ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt auto's, bedrijfswagens, onderdelen en productiesystemen wereldwijd. Het opereert met de merken Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Ram, Maserati, SRT (race divisie toegewijd aan high performance auto's) en Mopar (aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen). Ook behoren Comau (productierobots), Magneti Marelli (elektronica) en Teksid (ijzer en aluminium onderdelen) tot FCA. FCA levert ook financieringen, lease- en huurdiensten door middel van dochterondernemingen, joint ventures en overeenkomsten met gespecialiseerde finance operators. FCA bevindt zich in 40 landen wereldwijd en onderhoudt commerciële klantrelaties in meer dan 140 landen. In 2016 verkocht FCA ruim 4,7 miljoen voertuigen. FCA is beursgenoteerd op de New York Stock Exchange ("FCAU") en de Milan Stock Exchange ("FCA").

 

Niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Toine Damo                                                                                          

Public Relations Officer                                                                     

Tel: 020 3421 864                                                                              

Mob: 06 2958 4772                                                                           

 

Email: toine.damo@fcagroup.com                                                  

www.fcagroup.com

www.jeeppress-europe.nl

 

laatste video's

geavanceerd zoeken

Zoek...

Van
Aan
Zoek

Afbeeldingen


Download

Bijlagen