Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

01 nov. 2017

Jeep® onthult nieuwe generatie iconische Wrangler

Jeep, uitvinder van de SUV, onthult de nieuwe generatie van de iconische Wrangler. De nieuwe Jeep Wrangler levert de best denkbare terreinvaardigheden, een modern design dat trouw is aan het origineel, geavanceerde en brandstofefficiënte aandrijflijnen en meer opties op gebied van open rijden. Bovendien is de meest capabele SUV ooit nog niet eerder zo royaal uitgerust met veiligheidssystemen en geavanceerde technologie. Het unieke Wrangler-design is direct herkenbaar aan de zevenslots grille, iconische ronde koplampen en vierkante achterlichten. Verder is de aerodynamica verbeterd, kan de voorruit – speciaal voor de offroad puristen - naar beneden. Meer beeld komt beschikbaar tijdens de Los Angeles Auto Show op 29 november.

Jeep® onthult nieuwe generatie iconische Wrangler

Jeep, uitvinder van de SUV, onthult de nieuwe generatie van de iconische Wrangler. De nieuwe Jeep Wrangler levert de best denkbare terreinvaardigheden, een modern design dat trouw is aan het origineel, geavanceerde en brandstofefficiënte aandrijflijnen en meer opties op gebied van open rijden. Bovendien is de meest capabele SUV ooit nog niet eerder zo royaal uitgerust met veiligheidssystemen en geavanceerde technologie. Het unieke Wrangler-design is direct herkenbaar aan de zevenslots grille, iconische ronde koplampen en vierkante achterlichten. Verder is de aerodynamica verbeterd en kan de voorruit - speciaal voor de offroad puristen - naar beneden. Meer beeld en informatie komt beschikbaar tijdens de Los Angeles Auto Show op 29 november.

Over Jeep
Jeep kan bogen op meer dan 75 jaar heritage. Het Amerikaanse automerk is uitvinder van de SUV en stationwagon. Jeep maakt oersterke auto's met best-in-class rijcapaciteiten, vakmanschap en veelzijdigheid voor mensen die op zoek zijn naar avontuurlijke reizen. De Jeep line-up bestaat uit de Renegade, Compass, Cherokee, Grand Cherokee en Wrangler.

 

----------------------------------------EINDE BERICHT-------------------------------------------

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Fiat Chrysler Automobiles (FCA) is de op 7 na grootste autofabrikant ter wereld. De groep ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt auto's, bedrijfswagens, onderdelen en productiesystemen wereldwijd. Het opereert met de merken Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Ram, Maserati, SRT (race divisie toegewijd aan high performance auto's) en Mopar (aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen). Ook behoren Comau (productierobots), Magneti Marelli (elektronica) en Teksid (ijzer en aluminium onderdelen) tot FCA. FCA levert ook financieringen, lease- en huurdiensten door middel van dochterondernemingen, joint ventures en overeenkomsten met gespecialiseerde finance operators. FCA bevindt zich in 40 landen wereldwijd en onderhoudt commerciële klantrelaties in meer dan 140 landen. In 2016 verkocht FCA ruim 4,7 miljoen voertuigen. FCA is beursgenoteerd op de New York Stock Exchange ("FCAU") en de Milan Stock Exchange ("FCA").

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Toine Damo                                                                                          
Public Relations Officer                                                                         

Tel: 020 3421 864                                                                  
Mob: 06 2958 4772                                                                                

Email: toine.damo@fcagroup.com                                                       
www.fcagroup.com
www.jeeppress-europe.nl

 

Andere inhoud

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN